• Payconiq nu ook actief bij ons op de club!

Payconiq en Twelve (leverancier van ons kassasysteem) hebben hun partnership verder uitgebreid en dit doen ze samen met ons, V.V. Hooglanderveen. Vanaf vandaag betekent dit dat als je met de app van Payconiq je betalingen aan de bar betaalt, je meteen 15% korting krijgt.

Met Payconiq betaal je snel en makkelijk, wie en waar je wil.

Als je leven mobiel is, waarom zou je dan ook niet mobiel betalen? Met Payconiq reken je snel en veilig af met je smartphone, in winkels, online, op terrassen en op festivals. En je betaalt je vrienden in één klik.

Op elke smartphone! Payconiq werkt op zowel iPhone als Android telefoons. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play store. Meer informatie over Payconiq vind je op www.payconiq.nl

Hoe werkt de betaling met Payconiq en hoe krijg je 15% korting op je barrekening:

• Download de Payconiq app en voer je gegevens in.
    • Dit is veilig, Payconiq wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
    • Je scant de QR CODE die op het display verschijnt met je telefoon.
    • Dit doe je door je camera of de Payconiq app te openen.

Doordat jij met Payconiq betaalt maakt onze club kans op een cheque t.w.v. 2.000 euro.