• Lekker smullen met JUMBO Vathorst - Bestel een BBQ pakket
 • Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere clubbetrokkenen,

  Je ontvangt deze mail omdat je geregistreerd staat al lid van de club, ouder van een lid, vrijwilliger of omdat je in de laatste 2 jaar vaker de club hebt gesteund met het kopen van potgrond of oliebollen.

  Onze hoofdsponsor Jumbo Vathorst heeft een lekkere zomeractie voor ons! Voor slechts € 12,50 bestel je een BBQ-pakket waar zeker vier personen van kunnen smullen. En lekker makkelijk, want wij komen het pakket bij jou thuisbezorgen!
   
  Inhoud BBQ pakket
  - 4 hamburgers
  - 3 gemarineerde kipspiesen
  - 4 BBQ worsten tuinkruiden
  - 3 smokey speklappen
  - 3 kipsaté spiesen

  De producten zijn vers gekoeld en dus geschikt om in te vriezen. Waarde van het pakket is € 18,62. Onze leden betalen slechts € 12,50 *)

  *) De club bezorgt het pakket of de pakketten aan huis en vraagt voor kosten van betalingstransactie en bezorging slechts 1 euro.

 • Voor precieze ingrediënten/allergenen kijk op de website van JUMBO.

 • Wat moet je doen?
  Geef aan hoeveel pakketten je wilt ontvangen en op welk adres in Vathorst of Hooglanderveen (postcodes 3825, 3826 en 3829). Dit doe je door op de button "Bestel BBQ pakket" (hieronder) te klikken. Je kunt dan aangeven hoeveel pakketten je wilt, en je vult je gegevens in.

  Binnen 12 uur ontvang je een betaalverzoek met een betaallink. Als je daarop klikt en het bedrag overmaakt, leveren wij op zaterdagochtend 10 juni 2023 bij jou aan de deur. Het vlees dient direct gekoeld te worden, dus het is belangrijk dat je thuis bent op zaterdagochtend 10 juni om het pakket in ontvangst te nemen.

  Mocht niemand de bestelling kunnen aannemen, dan bellen we het telefoonnummer dat je hebt opgegeven bij de bestelling. Bij geen gehoor, kan je de bestelling ophalen in de middag van 10 juni tussen 13:00 uur en 15:00 uur op de club (WillemTomassenlaan 10 te Hooglanderveen).
   
  Bestellen is niet meer mogelijk.