• Beste vrijwilliger,

Wij hoeven je niet te vertellen wat een bijzonder jaar 2020 is.

Door covid-19 leven veel van onze leden en vrijwilligers in onzekere tijden. Ook in de voetballerij en dus ook bij voetbalvereniging Hooglanderveen zijn er onzekerheden en reageren we continu op veranderende omstandigheden.

Gelukkig mag onze jeugd weer trainen en mogen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Ook wij kijken met spanning naar elke persconferentie, wat mag er straks weer wel of wat mag er straks niet meer?

Ondanks alles, kunnen wij ook in deze rare tijden nog steeds op jou, onze vrijwilliger, rekenen.
    Uiteraard hopen wij in 2021 weer "normaal" te kunnen voetballen en trainen. Dan hebben we onze vrijwilligers nog harder nodig.

Speciaal vandaag, op de dag van de vrijwilliger, willen wij je namens voetbalvereniging Hooglanderveen danken voor je inzet voor de club. We hopen dat wij op je kunnen blijven rekenen in de komende tijd.

Super bedankt,

Commissie Binden en Verbinden