• Eindstand Grote Club Actie 2021

Vandaag 1 december 2021 kan de club jullie berichten dat in de periode 18 september tot en met 30 november 2021 ontzettend veel lootjes van de Grote Club Actie zijn verkocht. Lees verder

• Hooglanderveen is gisteravond in de 2e ronde van de KNVB beker uitgeschakeld door zaterdag hoofdklasser Scherpenzeel.

Hoewel de uitslag mogelijk anders doet vermoeden, 4-1 nederlaag, kan Hooglanderveen terugkijken op een goede wedstrijd.
    Hoofdtrainer Charles van Altena ontbreekt, in afwachting van een uitslag, en wordt vervangen door het trainersduo Ernesto Fräser en Roger Lantinga.
    Het begin is voor Scherpenzeel. Met vooral kort en snel combinatievoetbal probeert Scherpenzeel in de 16-meter te komen. De verdediging heeft hier goed het oog in. Ook de aanvallen over de zijkanten leveren vooralsnog geen grote kansen op.

Met de zekerheid dat het verdedigend behoorlijk staat probeert Hooglanderveen het middenveld in handen te krijgen. Dit lukt omdat de hoog spelende middenvelders van Scherpenzeel regelmatig gaten laten vallen. Jammer genoeg lukt het de aanvallers niet om door de verdediging van Scherpenzeel te komen.
    Na 27 minuten wordt het 1-0. Met die stand wordt ook de rust gehaald.
    In de tweede helft een nog feller Hooglanderveen. En ja hoor, de ploeg krijgt meer grip op de wedstrijd. De tegenstander wordt afgejaagd en heeft steeds minder balbezit.
    Na weer een onderschepping, in de 54ste minuut  wordt linkerspits Ilias Bezzahi aan het werk gezet. Hij trekt van links naar rechts en komt in de 16 meter waar hij verwoestend uithaalt. 1-1 in het dak van het doel.

Hooglanderveen probeert Scherpenzeel onder druk te houden, maar langzaamaan pakt Scherpenzeel het weer op. In de 71ste minuut valt de 2-1 voor Scherpenzeel. Wanneer  4 minuten later keeper Rick te laat is krijgt Scherpenzeel terecht een strafschop, 3-1. De wedstrijd is gespeeld.
    De 4-1 vlak voor tijd is voor de statistieken.

Hooglanderveen verlaat met opgeheven hoofd het bekertoernooi.
    Scoreverloop:             1-0  Soufiane Laghmouchi     1 – 1 Ilias Bezzahi    2 – 1  Anouar Tmim               3 – 1  Ismaïl Ouddouh            4 – 1  Timo Jochemsen