• Zondag 16 februari Hooglanderveen – Nieuw Utrecht balsponsor Tuincentrum Hartogsveld

Nadat we een voetballoze zondag erop hebben zitten vanwege de over razende storm Ciara, staat er voor aankomend weekend de 15 speelronde op het programma.

Vast iets minder stormachtig dan op de 9e februari. Alhoewel de wedstrijden tegen Nieuw Utrecht altijd wel iets stormachtigs hebben.

Bij de wedstrijd in Utrecht werd een mooie voorsprong van 2-0 uit handen gegeven. Op dit moment staat Nieuw Utrecht 1 plaats onder ons met ook 1 punt minder, maar ook één wedstrijd minder gespeeld.

Laat je inspireren door het leukste tuincentrum in Midden Nederland - https://www.tuincentrumhartogsveld.nl

In de week in aanloop naar het duel valt Valentijnsdag 14 februari de sterfdag van Sint Valentinus. Hij een was bisschop van Terni in Italië en stond bekend om zijn betrokkenheid bij de armen, ouderen en kwetsbaren in de maatschappij. Hij zocht hen geregeld op en nam altijd een bloemetje mee. Naar verluidt was de bisschop een toegewijd verzorger van de bloementuin in het klooster waar hij resideerde.

Van heinde en verre stroomden bewonderaars toe. Aan jonge paartjes schonk de bisschop een fraaie bloem als symbool van trouw en genegenheid.

Want voorafgaand aan de naderende lente kunnen we die eerste zonnestralen al een beetje in huis halen door op Valentijnsdag een mooi bloemetje te geven aan degene die het waard is.

Bij tuincentrum Hartogsveld onze balsponsor van deze week weten ze alles van mooie bloemen en planten en ze helpen je graag om een goede indruk te maken.

We hopen ook dat onze mannen een goede indruk achterlaten in de laatste competitiewedstrijd voor een korte onderbreking voor de krokusvakantie met daarin het feest der zotten.

Laten we met een grote schare supporters de mannen aanmoedigen zondag. zodat we ons daarna vol kunnen richten op een fijne vakantie of een leuk feestweekend met carnaval.

Met 3 punten erbij houden we de subtop in beeld en dat zou een mooi resultaat zijn.

Tot zondag!

De sponsorcommissie.