• balsponsor Moore MTH

  Moore MTH is de balsponsor van bekerduel VV Hooglanderveen – Roda ’46

  Aankomende zaterdag 16 september 2023 is de derde en laatste wedstrijd in de eerste ronde van de bekercompetitie een feit. Roda ’46 zaterdag is de tegenstander.

  Een mooie krachtmeting, nadat onze mannen zich afgelopen zaterdag keurig herstelden van de valse start in Scherpenzeel de week ervoor. Hierdoor is er volledig open wie er naar de volgende ronde gaan. We kunnen nog eerste worden, al hebben we dat niet in eigen hand. Belangrijk is dat we zelf winnen van Roda ’46 de huidige koploper met 4 punten.

  Dat zal nog een hele kluif worden maar het is altijd stimulerend om tegen een club uit een hogere klasse te spelen en als die dan ook nog uit een plaatst komt die nog geen 10 kilometer weg ligt maakt dat het extra uitdagend. Winst daar draait het in eerste instantie om, daarna kan het grote rekenen beginnen.

  Dat is ook waar MOORE MTH, de sponsor van de wedstrijdbal, goed in is. De juiste cijfers presenteren en adviseren op basis hiervan. De band met MTH en VV Hooglanderveen gaat al een heel tijdje en is ontstaan tijdens het toenmalige bedrijven toernooi.

  Na een korte onderbreking mogen we MOORE MTH weer als sponsor van onze mooie club verwelkomen. Met de sponsoring van de wedstrijdbal geven zij daarmee het startschot van mooie nieuwe samenwerking.

  Over schieten gesproken, als je goed je best zou doen en je schiet een bal vanaf veld 2 schuin over de A1 kan het maar zo dat die in het plantsoen van MOORE MTH aan de Databank op De Hoef terecht komt. Zo zijn we eigenlijk buren en wie heeft niet eens de bal bij de buurman in de tuin laten belanden.

  MOORE MTH hartelijk voor jullie vernieuwde ondersteuning en we gaan voor een succesvol verloop van de wedstrijd en support. Uiteraard nodigen we al onze supporters uit om zaterdag om hiervan getuige te zijn en als twaalfde man onze elf naar de overwinning te ondersteunen. Vanaf volgend seizoen zal het eerste selectie team altijd de wedstrijden op de zaterdag spelen.

  Kunnen we alvast een beetje oefenen. Graag tot zaterdag, het beloofd een heerlijk supportersweertje te worden.

  De sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl