• Balsponsor Metselbedrijf Schreuder
  • Zondag 10 oktober 2021 staat ons de enige thuisderby te wachten. Om 14.00 uur geeft scheidsrechter Schoonderwoerd het startsein voor de wedstrijd tegen SO Soest.

Na een klinkende thuisoverwinning en een, volgens onze razende reporter Kees, terechte uitnederlaag afgelopen week tegen IVV gaan we weer voor de 3 punten. Goed opbouwen van het spel zal dan belangrijk zijn en dat is ook wat de balsponsor van deze wedstrijd Metselbedrijf J.R. Schreuder BV uit Lunteren doet.

Wat doet een bedrijf uit Lunteren als sponsor bij VV Hooglanderveen hoor ik je denken. Als ik zeg dat oud eerste elftal speler Rudi van Vulpen (staat in het mooie jubileumboek geschreven) met zijn Metselbedrijf Van Vulpen na jarenlange samenwerking met Johan Schreuder verder doorgegaan is onder de naam Schreuder maakt dit het een en ander duidelijk.

Dat een andere naam niet betekend dat Rudi van Vulpen stopt met sponsoren van eigen cluppie blijkt wel uit het feit dat hij ter viering van het jubileum maar liefst 2 maal een wedstrijdbal verzorgd.

Daarnaast kan je bij Johan en Rudi niet alleen terecht voor metselwerkzaamheden. Ook voor steigerbouw en lijmwerk ben je bij hen aan het juiste adres.

We hopen dat ook ons eerste zondag als een hecht team te werk gaat en zo de punten in het mooie zonnige Hooglanderveen houdt.

Het belooft een heerlijk zonnige dag te worden waardoor het uitstekend voetbal(kijk) weer is. Graag tot zondag. Met een flinke support van de kant worden de mooiste resultaten gescoord.

De sponsorcommissie.

sponsoring@vvhooglanderveen.nl