• Zondag 12 november is Jan van Kleinwee de sponsor van de wedstrijdbal

  Sporting Martinus uit Amstelveen is in speelronde 7 de tegenstander. Dat is een pittige partij want zij staan op dit moment op een verdienstelijke 4e plaats. Zoals vorige week al vermeld hebben we de bovenste helft van de competitie als tegenstanders te verhapstukken in de komende weken.

  We krijgen de punten vast niet cadeau in deze speelrondes maar dat is ook niet de bedoeling. Een deel van de naam van de tegenstander van vorige week luidde “zonder strijd geen overwinning” en dat gaat veelal op. Ook dat je tegen beter voetballende ploegen zelf ook vaak je beste wedstrijden speelt. Kortom de mouwen kunnen opgestroopt worden.

  Een prettige steun in de rug is dat de wedstrijdbal gesponsord wordt door Jan van Kleinwee. Als assistent scheidsrechter was Jan een groot aantal jaren een vaste waarde waar op gerekend kon worden.

  Jan is hiermee deelgenoot geweest van de succesvolle jaren waardoor we nu in de 2e klasse kunnen spelen. Nog iedere thuiswedstrijd fanatiek aanmoedigend langs de lijn kan Jan zijn neutraliteit laten varen en mag het spel best door een Veensche bril worden gezien.

  Zo is “meneer Jan” zoals vele ouders en kinderen van basisschool St Jozef hem door de weeks aanspreken zondags gewoon Jan. Een zeer trouwe, fanatieke supporter waar de club altijd op kan rekenen. Jan bedankt dat je jou cluppie weer wil ondersteunen met de sponsoring van de wedstrijdbal.

  Uiteraard hopen en verwachten we dat er velen met Jan, onze mannen komen aanmoedigen. Het werkt nou eenmaal als brandstof, sommige praten zelfs van doping als je als speler ziet dat er veel supporters zijn die je ondersteunen.

  Graag tot zondag

  De Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl