• Balsponsor Fitness365
  In de wedstrijd zondag 17 maart tegen directe concurrent BVC Bloemendaal is Fitness365 de balsponsor 
   
  Speelronde 18 heeft voor het Veen een ware clash op het programma. BVC Bloemendaal heeft net als wij 16 punten vergaard in exact de zelfde resultaten. 4 maal winst 4 keer een punten deling en 7 wedstrijden zonder bijtelling.
   
  Ook de wedstrijd in Bloemendaal leverde een gelijke stand aan het einde op 2-2. We gaan aankomende zondag voor de volle mep. We zijn met een goede serie bezig met 2 overwinningen en 2 gelijke spelen. Daar zit mogelijk dan toch het verschil. Laten we hopen dat deze partij 3 punten op levert. Dan doen we weer volop mee voor klasse behoud.  
   
  Met de ondersteuning van onze balsponsor Fitness365 hebben we de sportieve support wel te pakken. Lopend over het Disselplein of rijdend op de rondweg is dagelijks te zien hoe daar aan de fitheid gewerkt wordt. Zeker met de zomer op komst is het menigeen weer hard werken aan een mooi zomerresultaat.
   
  Zo zal ons keurkorps ook keihard moeten werken voor een mooi zomer als resultaat. Zoals ze zeggen zonder strijd geen overwinning en dat geldt zeker ook in het voetbal. We hopen deze gedachte en dat het altijd lekkerdere ontspannen is na een flinke inspanning de inspiratie is om zondag weer alles uit de kast te halen.
   
  We kunnen als supporters onze bijdrage leveren om er tenminste getuige van te zijn en de mannen op te zwepen tot grootse resultaten. Graag tot zondag ieder is uitgenodigd op het mooie Willem Tomassen Complex.
   
  We willen Fitness 365 hartelijk danken voor de support van de wedstrijdbal. Tot zondag 17-03-2024
   
  De sponsorcommissie