• Zondag 24 november 2019 - vv Hooglanderveen 1 – HBC 1 en Eetcafé ‘t Houteveen is de wedstrijdbalsponsor.

Na een weekeinde zonder competitiewedstrijd wordt er zondag weer gespeeld. De nummer 3 HBC uit Heemstede komt op bezoek, geen sinecure. Een vereniging met al een lange historie. Opgericht in 1902 lopen ze heel wat jaartjes ervaring op ons voor.

Wel is het zo dat de laatste twee duels HBC slechts één punt opgeleverd heeft en bij ons twee. We zijn toch de ploeg met de meeste gelijke spelen, 3 van de 8 wedstrijden werden de punten gedeeld.

Met iedere keer een puntje ga je wel omhoog maar het loopt niet hard op. Laten we hopen dat het er zondag drie worden die erbij komen. In speelronde 9 zullen we gaan proberen de aansluiting bij de bovenste helft van de ranglijst te houden.

De verwachting qua weer beloven volgens Weerplaza een positief beeld. Tussen 12.00 en 17.00 uur scoort in de verwachting een 8. Laten we hopen dat deze verwachting werkelijkheid wordt en dat ook de prestaties van onze mannen met een 8 gehonoreerd kunnen gaan worden.

Als trouwe supporter en jeugdlid is Roland Rijnders al van jongst af aan vv Hooglanderveen verbonden. Toen hij samen met Susan de eigenaren van Eetcafé ’t Houteveen werden was het heel logisch dat zij als dorpscafé zich ook verbonden voelde met de dorpsvoetbalclub.

Al verschillende jaren hebben we een wedstrijdbal namens hen aangeboden gekregen en ook dit seizoen verzorgen zij dat. Dit is wel een hele gedenkwaardige want het zal de laatste van Susan en Roland zijn.

Zij gaan nieuwe doelen proberen te realiseren. We willen Susan en Roland hartelijk bedanken voor de jarenlange ondersteuning vv Hooglanderveen als BC lid en als balsponsor. Heel veel succes met al jullie plannen en we hopen dat deze wedstrijdbal een succesvolle afronding zal zijn.

Mocht het met het weer toch niet helemaal aan de huidige verwachtingen gaan voldoen weet dan dat de mannen beter presteren met een grote schare met supporters langs de kant. Daarmee krijgen ze net dat beetje extra drive om het maximale naar boven te halen.

Is dat nog niet overtuigend genoeg? Er is een derde helft aansluitend in de kantine met DJ Dnise. Dat beloofd ieder geval vuurwerk te worden als ik de vooraankondiging mag geloven.

Graag tot zondag.

De sponsorcommissie