• Zondag 26 november is De Bouwerij de balsponsor

  Speelronde 9 staat op de kalender en dat is tegen sv De Meer uit Amsterdam, de huidige koploper. Dat is wederom een hele kluif. Als supporters kunnen we ons vast houden aan het feit dat we ondanks dat het tot nu toe geen punten op heeft geleverd we in bijna alle wedstrijden tegen hoger geklasseerde ploegen goed hebben mee gedaan.

  Nu is echter winnen zeker zo belangrijk als meedoen in het spelletje om de knikkers. We vergeten het soms ook wel snel dat we nog een jonge ploeg hebben. Het is bouwen aan systemen in zo’n team. Als we dan kijken naar de wedstrijdbeelden kunnen we daar een mooie groei in zien.

  Met de balsponsor van deze week Sander Schoonderbeek van De Bouwerij kunnen we extra bouwervaring aanspreken. Sander is als jongen uit ’t Veen altijd zeer betrokken bij de club. Ondanks dat hij met zijn bedrijf verhuisd is naar Voorthuizen en daardoor wat minder op de club aanwezig is blijft hij VV Hooglanderveen supporten. Daar zijn wel heel contant mee dat de support niet afstand gerelateerd is en blijft.

  Laten we dat als clubsupporters ook zo handhaven. In tijd van succes is het mooi om een supporter te zijn. Op het moment dat er gestreden moet worden voor de punten om aansluiting te houden bij de strijd om de prijzen is support/ondersteuning keihard nodig.

  De mannen moeten kunnen bouwen op support en enthousiasme vanuit de vereniging net zo als wij als sponsorcommissie blij zijn met ondersteuning vanuit onze sponsoren. Sander bedankt en hopelijk is de bal 3 punten waard.

  Zorg dat je er getuige van bent. Ieder natuurlijk van harte uitgenodigd voor deze wedstrijd

  De Sponsorcommissie

  sponsoring@vvhooglanderveen.nl

 • Aannemer De Bouwerij calculeert - voert uit én streeft altijd naar volle klanttevredenheid
 • Topkwaliteit is onze garantie! Wij zorgen dat alles zowel optisch als technisch tot in de puntjes wordt afgeleverd wat een lange levensduur garandeert. Kortom maak kennis met www.de-bouwerij.nl