• Zondag VV Hooglanderveen 1 – Kampong 1

Wedstrijdbal sponsor Architectenburo Mosterman

Aankomende zondag 20 oktober 2019 staat speelronde 5 op het programma met de altijd lastige wedstrijd tegen Kampong uit Utrecht. Kampong doet in de tweede klasse bijna ieder seizoen mee voor de prijzen.

Ook nu is de competitiestart 2019-2020 goed met 3 overwinningen en vorige week de eerste nederlaag thuis tegen SO Soest.

Het wordt een hele klus voor onze mannen om er zondag een goed resultaat uit te slepen. Wij zijn de seizoenen dat we actief zijn in de tweede klasse slow starters.

Helaas is dit jaar daar ook geen uitzondering op maar met de 5-0 tegen KDO en het nipte verlies afgelopen zondag in Badhoevedorp tegen de mede koploper geeft de burger en zeker de supporter van het Veen goede moed.

Jammer dat we twee keer een voorsprong uit handen hebben gegeven maar er werd bij tijd en wijlen heerlijk voetbal op de mat gelegd.

Volop energie erin en strijd daar waar nodig. Volgens trainer Charles van Altena kunnen we het als team steeds langer opbrengen om het gewenste niveau te halen en worden we sterker. Daar houden we ons voor aankomende zondag aan vast.

We mogen ons al een aantal seizoenen gesteund weten door Architectenburo Mosterman als één van de wedstrijdbal sponsoren. Freek Mosterman is al jaren een veel geziene gast in het sociale leven in en om ons mooie dorp.

Bij de tennisvereniging is Freek niet alleen sportief maar als architect ook betrokken geweest bij de herinrichting van de kantine. Dromen van iets dat nog niet bestaat, het kan bij Freek.

• Een droomhuis een geweldige woonkeuken of een uniek interieur Freek maakt grensverleggende ontwerpen. Dat is ook wat we in de wedstrijd van zondag zoeken een grensverleggende prestatie van onze mannen waar we trots op zijn.

Als we nu van de balsponsor wat inspiratie kunnen opdoen en wij gaan als supporters als één blok achter de mannen staan komt het vast goed. De weersvoorspelling voor zondag staat nu op een acht, kortom heerlijk voetbal weer. Graag tot ziens aankomende zondag.

De Sponsorcommissie

Voor meer informatie: https://www.freekmosterman.nl/#contact