• Hooglanderveen hecht er veel belang aan om haar trainers zo goed mogelijk te ondersteunen en het aantal gediplomeerde trainers te vergroten. Daarom worden er regelmatig, in samenwerking met de KNVB, op ieder niveau cursussen aangeboden. Arie den Ouden, hoofdtrainer van de JO17-1, heeft dit seizoen de intensieve KNVB-opleiding UEFA C (TC III) gevolgd. Arie is al jarenlang trainer bij de club en heeft in het verleden al zijn diploma Juniorentrainer behaald. Eind maart was, onder toeziend oog van zijn medecursisten, de diploma-uitreiking bij s.v. Urk. Een fantastische prestatie, waarmee Arie weer een nieuwe stap heeft gezet in zijn trainerscarrière. Op bijgaande foto ontvangt Arie een welverdiende bos bloemen van Hooglanderveen voor deze succesvolle afronding.

Arie den Ouden behaalt diploma UEFA C