• Website - Voetbal nl App - KNVB App

Responsive website vv Hooglanderveen

Met ingang van het voetbalseizoen 2017 / 2018 maakt vv Hooglanderveen gebruik van een nieuwe responsive website. Dit houdt in dat de nieuwe website goed leesbaar is op jouw desktopscherm - jouw tablet én jouw smartphone. Heb je vragen over deze responsive modus stuur een mailbericht webmaster@vvhooglanderveen.nl

Door het cachegeheugen van je internetbrowser kan het voorkomen dat de website niet de meest actuele informatie weergeeft. Daarom is het raadzaam om regelmatig het cachegeheugen / geschiedenis van je browser te wissen. Zo ben je altijd goed op de hoogte van de laatste nieuwsberichten van vv Hooglanderveen.

Download KNVB - Wedstrijdzakenapp

Apple IOS - Google Play

KNVB wedstrijdzaken App

Met ingang van zaterdag 02-09-2017 dienen alle elftallen in de leeftijdscategorie - O12 tot en met Senioren - gebruik te maken van het mobiele Digitale Wedstrijd Formulier via de - KNVB Wedstrijdzaken app.

De nieuwe KNVB wedstrijdzaken app is uitsluitend bedoeld voor leider / trainer / aanvoerder / clubscheidsrechter om het Digitale Wedstrijd Formulier te gebruiken.

Je kunt de nieuwe KNVB wedstrijdzaken app alleen gebruiken met een bestaand e-mailadres die bekend moet zijn bij de ledenadministratie Jeugd en /of ledenadministratie Senioren

Mail jouw (nieuwe) mailadres naar de ledenadministratie. Hierna worden jouw gegevens verwerkt.

Download Voetbal nl App

Apple IOS - Google Play - Lees Update

Voetbal.nl app

Nieuwe designs van bestaande functies zoals programma, uitslagen en standen, crowdfunding, favorieten, man of the match en KNVB nieuws.

De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij vv Hooglanderveen bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Op deze wijze krijg je relevante informatie over je team(s), taken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten en nog véél meer.