•

Onze clubleden of vertegenwoordigers van een clubleden nodigen wij graag uit op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van voetbalvereniging Hooglanderveen, die op dinsdag 27 oktober 2020 om 20:45 uur wordt gehouden. Ouders van leden onder 18 jaar kunnen deelnemen aan de ALV.

Deze moeten we hoogstwaarschijnlijk via de computer doen. Deze zomer is een speciale spoedwet aangenomen die dit wettelijk mogelijk maakt.

Dit zijn de stukken die we voorafgaand aan de vergadering versturen aan de leden:

Naast de reguliere onderwerpen van de ALV staat er dit keer ook een belangrijk onderwerp op de agenda dat bepalend is voor de toekomst van de club: de aanbouwplannen.

Jarenlange voorbereidingen zijn er aan vooraf gegaan en nu zijn de plannen zover uitgewerkt dat we naar onze mening de leden kunnen vragen hierover te gaan stemmen.

We hebben een uitgebreide videopresentatie van ruim 20 minuten gemaakt voor onze leden, waarin de voorzitter Norbert van Hengstum aangeeft wat de aanleiding is, wat we willen gaan realiseren en hoe we de aanbouw gaan gebruiken. Deze presentatie is verstuurd naar alle mailadressen die wij bij onze leden geregistreerd hebben staan in onze ledenadministratie. In de ALV gaat Norbert eventuele vragen beantwoorden en gaat ook onze penningmeester Harold Eijbergen de financiële onderbouwing van de aanbouw presenteren. Als alle vragen zijn beantwoord, gaan we de leden toestemming vragen deze plannen uit te voeren.

Om alle deelnemers te voorzien van goede instructies voor deze bijzondere vorm van vergaderen en omdat het aantal deelnemers medebepalend kan zijn voor de exacte vorm, vragen wij deelnemers uiterlijk 20 oktober 2020 in te schrijven voor deelname aan de ALV door <hier> klikken.

We begrijpen ook dat er deelnemers zijn, die geen of nauwelijks ervaring hebben met vergaderen per computer. Geef dat even aan bij je inschrijving en we organiseren een goede oplossing. Deelname is altijd mogelijk. Daar zorgen we voor.