• AFAS Software kiest voor lange termijn relatie met VV Hooglanderveen
 • Afgelopen vrijdag 1 oktober 2021 was de ondertekening van de sponsorcontractverlenging van AFAS Software met voetbalvereniging Hooglanderveen. Na een persoonlijke rondleiding door het prachtige nieuwe kantoor en theater te Leusden vond het officiële gedeelte plaats.

  Financieel directeur Arnold Mars tekende in bijzijn van voorzitter sponsorcommissie Marcel Wendel en voorzitter vv Hooglanderveen Norbert van Hengstum het nieuwe sponsorcontract.

  Arnold Mars sprak zijn waardering uit voor de wijze waarop de vereniging het voetbal voor haar leden organiseert, maar daarnaast ook zoveel meer biedt dan alleen het voetbal. Een actieve club die ver vooruit kijkt en werkt aan haar toekomst. Mooi om zien hoe de vele vrijwilligers het voetbalplezier iedere week weten te bieden. Groot in omvang, maar toch met aandacht voor de leden.

  AFAS ziet gelijkenissen met haar organisatie en wil graag voetbalvereniging Hooglanderveen hierbij ondersteunen voor een langere termijn. Daarom heeft AFAS na een 3 jarige relatie met de club nu besloten haar sponsorcontract te verlengen met een periode van 10 jaar.

  Norbert van Hengstum sprak dankbaarheid uit namens de club. Ook noemde hij de betrokkenheid en oprechte interesse van Arnold Mars in het reilen en zeilen van de club heel bijzonder. Door deze lange termijn ondersteuning draagt AFAS serieus bij in de toekomstplannen van de vereniging.

  Marcel Wendel vindt het uniek dat in een korte periode de band met AFAS en de club zo sterk gegroeid is en spreekt de wens en verwachting uit dat het in de komende 10 jaar alleen maar sterker gaat worden.

 • Van links naar rechts: voorzitter vv Hooglanderveen, Norbert van Hengstum, Afas Financieel directeur, Arnold Mars en voorzitter sponsorcommissie Marcel Wendel

 • :"Al meer dan 12.000 organisaties in Nederland vertrouwen op AFAS Software"