• Aanvullende informatie Kick-off-dag 27 Augustus.

  Op 27 Augustus start het nieuwe seizoen, beginnende met de Kick-off-dag op 27 Augustus met daarbij onderlinge wedstrijden. Op deze dag kunnen de leiders / trainers hun teamtas, bidons, coachjas en polo ophalen in de kantine.

  Daarnaast kunnen alle jeugdleden die op zaterdag spelen hun nieuwe tas en presentatiepak ophalen. Dit ophalen gebeurt volgens een blokkenschema, zoals aangegeven zal worden in De Dribbelaar en op de site.

  Op deze zaterdag is er ook de mogelijkheid, om gebruikte ballen te kopen voor 5,00 per stuk. Tevens is er de mogelijkheid om het oude presentatiepak te kopen voor eigen gebruik. Deze mag ook gebruikt worden voor de trainingen maar mag niet op de zaterdag naar de wedstrijd worden gedragen. Deze pakken kosten ook 5,00 per stuk.

  De verkoop van deze ballen / pakken vindt plaats op het evenemententerrein (Dus voor de koffiekate).

  En mocht je nieuwe schoenen, scheenbeschermers of handschoenen hebben, en de oude zijn nog goed,  dan kun je je oude schoenen, scheenbeschermers of handschoenen eventueel bij ons inleveren. Dit kan in de kantine, bij de dames / heren die de nieuwe kleding uitgeven.

  Ten slotte nog een laatste melding voor degene die hun oude presentatiepak en tas niet hebben ingeleverd aan het einde van het vorige seizoen. Dit kan nog op 27 Augustus of op 03 September tussen 9.00 en 15.00 uur in de kantine. Mochten de tas en pak niet worden ingeleverd, dan ga ik er vanuit dat men deze materialen, die eigendom zijn van de vereniging en waarvoor in het verleden borg is betaald, wil houden en zal er in November opnieuw borg a 38,00 worden geïncasseerd.

  Na 03 september worden de oude tassen / pakken niet meer geaccepteerd.

  Met vriendelijke groet,
  Coen Mulder

  kleding-jeugd@vvhooglanderveen.nl