Aanstelling nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw

De vereniging heeft in de persoon van Mike van den Ban een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw gevonden. Mike is 28 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft hij al enorm veel ervaring in de voetbalwereld opgedaan, als speler, trainer en Hoofd Jeugdopleiding.

Al jaren speelt Mike in de top van het amateurvoetbal, de afgelopen jaren bij Katwijk en komend seizoen bij IJsselmeervogels. Als trainer en Hoofd Jeugdopleiding heeft hij zijn sporen verdiend bij onder meer Koninklijke HFC en Geel Wit.

Wij zijn ervan overtuigd dat de achtergrond, het enthousiasme en de open houding van Mike een grote aanwinst zijn voor de jeugdopleiding van onze club. Standaard zal hij op maandagen, woensdagen, zaterdagochtenden en periodiek op zondagochtenden op de club zijn.

De Onder 6 tot en met Onder 12 vallen daarbij onder zijn verantwoordelijkheid. Ook zal Mike de thema-avonden voor het kader verzorgen en de derde trainingen coördineren voor de onderbouwselecties.

Wij wensen Mike veel plezier toe in zijn nieuwe rol, waarin hij 1 juli 2020 officieel van start gaat.

Bronvermelding 2016: https://www.vvkatwijk.nl/index.php?page=402&sid=1