• Aanstaande zondag speelt vv Hooglanderveen haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen SO Soest.

Voor beide verenigingen is de wedstrijd niet meer bepalend, maar we hopen dat de sportieve rivaliteit zorgt voor een spannende derby. We hebben het weer leuk aangekleed met direct na de wedstrijd een derde helft, georganiseerd door dames 1, met DJ Dnise in Vegas stijl.
    Overigens kan Ingmar nog hulp achter de bar gebruiken. Meld je aan bij ingmar@vanoostenrijk.nl.
    Als je nog punten moet halen, is dit wel een feestelijke manier om dat te doen.

Aanstaande zondag 19 mei: SO Soest derby, event trailer en derde helft 1

Onze hoofdsponsor van Essen Catering & Events heeft vandaag haar event-trailer op het complex gezet. Onze sponsors en de sponsors van SO Soest worden daar als VIP ontvangen. Ook hebben we onze jeugd-leiders en -trainers dit keer uitgenodigd om hier bij te zijn.

Tot zondag en met feestelijke groet,

Dames 1 & de Sponsorcommissie