• Presentatie aanbouwplannen clubhuis

Aan het begin van dit seizoen hebben we alle leden en vrijwilligers een mail gestuurd over de start van het nieuwe seizoen.

Daarbij werd onder meer aangeven dat we met een commissie bezig zijn met aanbouwplannen voor ons clubhuis.

We hebben aangekondigd dat we op vrijdag 4 oktober en woensdag 9 oktober informatieavonden organiseren voor geïnteresseerden.

In de ledenvergadering van november 2018 heeft Gert Prinsen een presentatie gegeven over deze plannen.

Belangrijke speerpunten voor de aanbouw:

• uitbreiding kleed/was capaciteit en voetbal ondersteunende faciliteiten,
    • intensivering gebruik complex / accommodatie en
    • maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Op de informatieavonden vertelt voorzitter Norbert van Hengstum hoe de plannen verder gevorderd zijn; welke stappen zijn genomen en welke nog genomen moeten worden.

In de Algemene Ledenvergadering van 2019 moeten de plannen uitgewerkt zijn: Waar gaan we voor? Hoe ziet de planning eruit? Wat gaat dit kosten en hoe gaan we dat financieren?

Zover zijn we nu nog niet, maar we kunnen met de eerste tekeningen van de architect wel laten zien waar we voor willen gaan.

Enthousiast en wil je meer weten?

Kom dan op één van de informatieavonden; vrijdag 4 oktober of woensdag 9 oktober.

We beginnen om 20:00 uur en naar verwachting zal het een uurtje in beslag nemen.

De koffie staat klaar.