• De start van het 30+ voetbal op de vrijdagavond, eens per twee weken, was veelbelovend. Afgelopen jaar echter viel in het water door Corona.¬†Maar we gaan weer beginnen.

Er wordt om de week gespeeld in kleine partijtjes, op kunstgras en we geven elkaar de ruimte. Dus geen slidings of felle duels, gewoon lekker vriendschappelijk ballen. In totaal worden er 3 potjes gespeeld van elk 20 minuten in verschillende samenstellingen. De samenstelling wordt bepaald door 'kaartjetrekken'.

Ben je woonachtig in Hooglanderveen/Vathorst en hebben we jouw interesse gewekt, een keer meedoen is altijd mogelijk, zonder verplichting.

Dit seizoen starten we op 3 september, om 20.00 uur (omgekleed en wel, klaar). Besluit je vervolgens lid te worden, de kosten bedragen 50EUR per seizoen en er dienen ook vrijwilligerspunten behaald te worden. Hoe dit in zijn werk gaat, aanmelden en het vrijwilligersbeleid, dat staat uitgebreid op de website.

Voor meer informatie: vrijdagavondvoetbal@vvhooglanderveen.nl

Zoals je misschien gezien hebt wordt er ook gestart met een damesversie van 30+. Meer info daarover vind je HIER.