• Beste keepers en spelers van vv Hooglanderveen,

Over enkele dagen zit de mei-vakantie er ook weer op en kunnen de voetbalclubs zich gaan opmaken voor de laatste fase in deze competitie en mogelijk nog enkele toernooien.
    Bij vv Hooglanderveen willen we ook nog iets extra s voor de keepers doen, alhoewel het ook mogelijk is om  als speler aan deze activiteiten deel te nemen.
    Voordat op zaterdag 4 mei de competitie zal worden hervat willen we op VRIJDAG 3 MEI NOG EEN OPEN KEEPERSTRAINING ORGANISEREN.
    De vorige keer toen we het deden was er een goede opkomst met 20 deelnemers en het zou leuk zijn als deze avond dit aantal ook haalbaar is of misschien zelfs wordt overtroffen.
    Ben jij keeper of speler van de club en ben je niet op vakantie en heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mail naar :
    i.rehorst1@telfort.nl  met vermelding van je leeftijd en het team waarin je speelt. Weet je soms een keeper van een andere club die interesse heeft, ook hij of zij is welkom.
    Deelname is toegestaan vanaf de 08-leeftijd enz. voor zowel jongens als meisjes ......en je hoeft er niets voor te betalen.
    DE OPEN KEEPERSTRAINING IS VAN 17.30 - 18.30 UUR.....GRAAG AANWEZIG OM 17.15 UUR.
    We hopen op mooi weer en een goede opkomst.
    Met keepersgroeten.......Inge Rehorst, (mobiel 06-13717525) keeperstrainer niet-selectie-keepers vv. Hooglanderveen en organisator van deze avond .
    Vanaf vrijdag 10 mei gaan de gewone keeperstrainingen weer van start.