• ideeën voor vrije tijdsbesteding op ons complex.
  • 2de oproep voor jeugd uit Hooglanderveen en Vathorst

Bij de vorige poging hadden we te weinig aanmeldingen en hebben we de avond helaas moeten afblazen. Nu een 2de poging.

Wij zoeken voor woensdagavond 13 november enthousiaste jongeren uit Hooglanderveen / Vathorst om te bespreken wat we voor hen kunnen betekenen in vrije tijdsbesteding.

Samen met instanties als de belangenvereniging, in de buurt 033 en Bzzzonder organiseert de voetbalvereniging een workshop met jongeren uit de buurt.

Onderwerp “Waar hebben de jongeren in Vathorst / Hooglanderveen behoefte aan in hun vrije tijdsbesteding en wat kunnen wij als samenwerkende instanties daarin betekenen op ons voetbalcomplex?”

We starten om 18:00 uur in het clubhuis van de vereniging.

Het wordt een pizza sessie, dus hoef je thuis niet te eten.  Eindtijd 20:00 uur, uitloop uiterlijk 20:30 uur.

We zoeken jongens en meisjes uit Vathorst / Hooglanderveen in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar.

Je hoeft niet op voetbal te zitten.

Ben je enthousiast en heb je leuke ideeën over wat jongeren graag willen doen, meld je dan uiterlijk maandag 11 november  aan via pizzasessie@vvhooglanderveen.nl

Laat je mening tellen!