• De 1ste selectie is alweer een volledige week volop in training voor het nieuwe seizoen. Onze hoofdtrainer Charles van Altena laat de groep van 23 spelers en 3 keepers op het trainingsveld behoorlijk zweten met de Coronamaatregelen in acht nemend.

Zoals gebruikelijk is er bij wisseling van het seizoen ook een wisseling in de samenstelling van de selectie. Op een later tijdstip wordt er afscheid genomen van de gestopte spelers Brian Schimmel (Zuidvogels), Mike Brandsen (3de elftal), Freddy Botterblom (3de elftal), Ryan van Diermen (vriendenteam Hoogland) en Justin Veenhuizen (gestopt) en onze keeperstrainer Jeroen Jansen (NSC Nijkerk). Wij stellen hieronder de nieuwe spelers voor die onze 1ste selectie komend seizoen komen versterken.

Fabian Veenvliet (VVZA) is uiteraard geen onbekende binnen onze vereniging want heeft hier zijn hele voetbalperiode gespeeld met uitzondering van vorig seizoen. Twee jaar geleden maakte Fabian als 1ste jaars senior al deel uit van onze 1ste selectie en liet daarbij zien dat hij een talentvolle buitenspeler is die op meerdere posities inzetbaar is.

Hicham Zaddi (Quick) is een aanvallende rechtsback met een groot loopvermogen. Hicham heeft de jeugdopleiding van Roda’46 doorlopen en heeft naast 1 jaar bij de zaterdagselectie aldaar de laatste 2 seizoenen bij Quick gespeeld.

Hari Sabir (Spakenburg 2) is een rechtsbuiten die na een paar jaar Spakenburg 2 graag zijn kunsten wil laten zien bij Hooglanderveen. Hari is een echte rechtsbuiten met veel snelheid en woonachtig in Amersfoort.

Kevin Duman (Zeeburgia) is woonachtig in Amersfoort en heeft zich de laatste jaren via DVS JO19-1 (2de divisie), NVC (1ste klasse) en Zeeburgia (tegenstander afgelopen seizoen) ontwikkeld tot een fysiek sterke centrale verdediger.

Mo Charkoui (Quick) is een aanvallende linksachter. Mo zou afgelopen seizoen al bij ons aansluiten maar door persoonlijke omstandigheden heeft hij er voor gekozen om toch nog een seizoen bij Quick te spelen. Wij zijn erg blij dat hij nu definitief voor ons heeft gekozen.

Kevin Gooch (Hooglanderveen 3) zal aansluiten bij de selectie als keeper na het stoppen van Mike Brandsen. Kevin trainde altijd al mee met de seniorenselectie en heeft zich altijd erg positief en gedreven opgesteld waardoor wij Kevin graag de kans geven om aan te sluiten.

Yucel Yagli (APWC) is een multifunctionele middenvelder die de nodige ervaring met zich meebrengt. Yucel heeft o.a. 1ste klasse gespeeld met Roda’46, Nieuwland en NSC Nijkerk. Naast dat Yucel een balvaardige speler is heeft hij een meer dan uitstekende trap wat ons zal helpen bij de standaardsituaties.

Thijs Jansen (keeperstrainer) zal komend seizoen de taken van zijn broer Jeroen overnemen. Thijs was afgelopen seizoen 1ste selectiekeeper bij Sparta Nijkerk en gaat zich vanaf nu richten op het trainersschap waar hij al de nodige ervaring in heeft opgedaan.

Wij wensen iedereen welkom en veel succes!