• 1e elftal delft onderspit tegen koploper Sporting Martinus
 • Het eerste elftal, zonder de langdurig geblesseerde aanvoerder Mehmet Kaya, maar weer met de van een knieblessure herstelde Jorin Bruins in de basisopstelling, heeft tegen koploper Sporting Martinus uit Amstelveen een kansloze 3-0 nederlaag geleden.

  Na drie minuten spelen keek Hooglanderveen al tegen een 1-0 achterstand aan door een treffer van Ralph Jurka. In het verloop van de eerste helft gaf het verdedigend ingestelde Hooglanderveen, op het gladde en moeilijk bespeelbare kunstgrasveld, weinig kansen weg, maar het creëerde zelf ook nagenoeg niets.

  Tien minuten na rust scoorde wederom Ralph Jurka de 2-0 met een geweldig afstandsschot vanaf een meter of twintig. Na bijna een half uur spelen kregen de supporters van Hooglanderveen even hoop op een beter resultaat.

  Marc Hessels werd binnen de beruchte lijnen neergehaald en de goed leidende scheidsrechter Zuidam legde de bal op de stip. Helaas gleed, bij het nemen van de strafschop, het standbeen van Jurriën Ebbes weg.

  In de 34e minuut scoorde Ralph Jurka zijn de derde treffer. Vanuit een voorzet van links kopte hij de bal achter de kansloze Thomas Peters. Mede dankzij enkele goede reddingen voorkwam doelman Thomas Peters een grotere nederlaag.

  We eindigen met positief nieuws. De weer voor het eerste elftal beschikbare Menno Bos maakte enkele minuten voor tijd zijn rentree in het eerste elftal.

  met dank aan Kees Steenbeek.

  pr-communicatie@vvhooglanderveen.nl