• Uw reclamevlag | "SKY High" | Optimale herkenbaarheid

• Is "exposure" voor u belangrijk? Wenst u geen lidmaatschap met de businessclub met VV Hooglanderveen?

U wilt reclamevlaggen die perfect bij uw bedrijf / organisatie passen die op afstand goed herkenbaar zijn?

Amateurvoetbalclub VV Hooglanderveen biedt u de mogelijkheid om uw reclamevlag in uw eigen huisstijl op het representatieve voetbalcomplex te promoten.

De 10 vlaggenmasten staan langs het voetpad van het hoofdveld opgesteld.

U bent niet alleen beter herkenbaar maar u geeft ook uiting aan het feit dat uw bedrijf / organisatie maatschappelijk regionaal betrokken is.Uw reclamevlag spreekt uw ondernemerstaal.

U helpt voetbalclub VV Hooglanderveen zich verder in haar activiteiten te ontwikkelen.

VV Hooglanderveen schaft de reclamevlag aan en verzorgt het onderhoud en vervanging van uw reclamevlag wanneer deze aan slijtage onderhevig is.

De reclamekosten voor één reclamevlag bedraagt € 400,00 ex  BTW per jaar.

Dit is inclusief de opmaakkosten op basis van twee kleuren opdruk. Wenst u meerdere kleuren dan komen de extra opmaakkosten voor uw rekening.

Voor een optimaal rendement voor beide partijen sluit VV Hooglanderveen met u een driejarig contract met stilzwijgende verlenging.Vragen?

Neem contact op met de sponsorcommissie VV Hooglanderveen. Wij staan u graag te woord.