Trainer 2e elftal gezocht

Omdat de huidige trainer van het 2e, Bert van Dusschoten, heeft laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van dit elftal, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal. Hieronder de tekst zoals die verspreid is in de vacature op de sites www.voetbaltrainer.nl en www.voetbaltrainerburo.nl :

De voetbalvereniging Hooglanderveen zoekt voor het komend seizoen een trainer voor het 2e elftal. Het 2e speelt momenteel 3e klasse.
De ambitie van de vereniging is de komende jaren in sportief opzicht te groeien naar 2e klasse voor zowel het 1e als 2e elftal. Hiervoor zijn wij op zoek naar een trainer voor het 2e elftal die bij voorkeur in het bezit is van TC III (senioren) diploma.
Het aantal begeleidingsuren is ca. 12 uur per week. De trainingsavonden zijn dinsdag en donderdag.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via 
technischecommissie@vvhooglanderveen.nl . Wij zien graag jullie reactie vergezeld van een CV tegemoet.


Trainingen niet toegestaan op wedstrijdvelden

Sinds de klok een uur vooruit is gegaan blijft het 's avonds steeds langer licht. De wedstrijdvelden 1, 2 en 6 zijn hierdoor 's avonds ook steeds langer bespeelbaar zonder kunstlicht. De laatste dagen is een aantal malen geconstateerd dat trainende teams gebruik maken van de wedstrijdvelden. Dit is niet toegestaan. In verband met de vele wedstrijden en toernooien die nog op de planning staan moeten deze velden zoveel mogelijk gespaard blijven. Het dringende verzoek aan de trainers om zich hieraan te houden en elkaar hier ook op aan te spreken in geval teams het wel doen. 

Techniektraining.

Techniektraining
Op Goede Vrijdag 18 april is er geen techniektraining voor de E en F.
Op vrijdag 25 april staat de laatste training voor dit seizoen op het porgramma.

Kampioenen

De eerste jeugdkampioenen zijn bekend.

Afgelopen zaterdag werden de E15, de C2 en de C6 kampioen in hun klasse.
Bijzonderheid bij de C2 is dat ze wel 19 'leenspelers' gebruikt hebben. Daarvan is het merendeel zelfs nog actief in de D-jeugd, niet alleen de D1en D2, maar ook de D5 heeft spelers geleverd. De leiding van de C1-2 selectie is daar heel blij mee, want zonder hen zou dit niet gelukt zijn. 

Namens het bestuur willen we alle kampioenen feliciteren met deze prestatie.

C2 kampioen vv Hooglanderveen 2013-2014 

C2 kampioen 2013-2014 met de kampioenshanddoek 

C6 kampioen 2013-2014 vv Hooglanderveen

Kampioen C6

E15 kampioen voorjaar 2013-2014 vv Hooglanderveen

champagne vloeit bij kampioen E15 


Zondag Achterveld uit

Het eerste elftal gaat een aantal spannende weken tegemoet. Na het goede resultaat van afgelopen zondag resteren er nog vier wedstrijden voor de hoofdmacht om kampioen te worden. Het verschil met koploper Laren bedraagt nog drie verliespunten, terwijl deze ploeg nog als tegenstander in de planning staat. Mochten beide ploegen na de laatste wedstrijd een gelijk aantal punten hebben, dan volgt een beslissingswedstrijd, ongeacht het doelsaldo.

Komende zondag staat de eerste wedstrijd in de laatste reeks van vier op het programma. Dit betreft de derby tegen Achterveld, waar gezien de laatste vijf jaar over het algemeen aansprekende resultaten werden geboekt. Het duel begint om 14.00 uur en wordt vooraf gegaan door een voorwedstrijd tussen Achterveld F1 en Hooglanderveen F3, aanvang 12.30 uur.


Kaartavond 18 april

Samen met de tennisvereniging organiseren we op goede vrijdag 18 april een kaartavond in het clubhuis van de voetbalvereniging.
Aanvang 20.15 uur
Er wordt zowel Klaverjassen als Schutjassen gespeeld.
Vooraf opgeven is niet nodig, wel op tijd aanwezig zijn.
Er zijn leuke prijzen te verdienen maar natuurlijk staat de gezelligheid voorop.
Je hoeft geen lid van de voetbal of de tennis te zijn om mee te doen, leg je graag een kaartje dan ben je van harte welkom.

Info Ingmar van Oostenrijk of Ton van de Brug.
ingmar@vanoostenrijk.nl
ton.vandebrug@gmail.com


Aankomende zaterdag overstap DWF C-junioren

Aankomende zaterdag gaat de tweede leeftijdscategorie van de B-categorie jeugd over op het digitale wedstrijdformulier. De C-junioren zullen vanaf die dag afscheid nemen van de papieren variant. Voor betrokkenen die de instructieavonden gemist hebben of die nog willen oefenen met het invullen is er onder het tabblad 'Documenten' een zogenaamd klikmodel van de KNVB te vinden. 

Nieuw reclamebord: Zuiderzoet

De sponsorcommissie heeft weer toegeslagen en een nieuwe sponsor binnengehaald.

Wederom is vvHooglanderveen er in geslaagd een nieuw reclamebord langs het hoofdveld te plaatsen; een reclamebord van Restaurant Brasserie Zuiderzoet. Zuiderzoet is gevestigd tussen Zeewolde en Almere en is een prachtige feestlocatie en vergaderlocatie aan het water.

Norbert van Hengstum bedankte namens het bestuur en alle leden de eigenaren Paul en Vincent Tomassen vandaag voor hun sponsoring.

bordsponsor Zuiderzoet vv Hooglanderveen

Hij vond het een bijzonder moment om twee zonen van de (mede)oprichter van de vereniging te mogen bedanken, terwijl ook de selectie hierbij aanwezig was. Bijzonder uiteraard omdat hierin ook nog 5 kleinzonen meespelen. Op deze manier wordt de bijzondere band met de familie Tomassen nog eens extra zichtbaar en geformaliseerd met een reclamebord.

bordsponsor Zuiderzoet met selectie vv Hooglanderveen


Video Hooglanderveen - ASV65 (5-0)

Door de 5-0 overwinning op ASV65 en het 1-1 gelijkspel van Laren heeft het eerste weer beter zicht op de titel en alles in eigen hand voor een kampioenschap.

De beelden van afgelopen zondag zijn te zien via: --> http://www.youtube.com/watch?v=NEMXj6J6e54

Ook via de Hooglanderveen hub: http://www.hooglanderveenhub.net/article/nieuws/4813/hooglanderveen-asv/ met een aantal foto's van oa de pupil van de week.


Potgrondactie

Vanochtend hebben we voor de eerste keer potgrond verkocht aan de leden en andere geïnteresseerden. Doel was om meer inkomsten te genereren voor de vereniging.

  

Ondanks de wat stroeve voorbereiding waar helaas niet alles op rolletjes verliep, waren we toch tevreden. Er zijn meer dan 500 zakken verkocht. Naast de digitaal of via het formulier bestelde zakken potgrond, kon er ook bij de ingang van het complex nog één of meer zakken meegenomen worden, dat gebeurde dan ook regelmatig.
Met de inzet van diverse jeugdspelers (bedankt, hopelijk volgend jaar meer teamgenoten?) zowel jongens als meisjes, zijn vele zakken bij inwoners van Hooglanderveen afgeleverd en kon er volop getuinierd worden. Wat zullen de tuinen er in het dorp straks mooi en strak bijliggen!

De bezorgers en verkopers van potgrond 

Bij deze danken we transportbedrijf L. Walet & Zn voor de geleverde services. Hier kunt u terecht als u nog meer compost, zand, grind of potgrond nodig heeft. Ze zijn te vinden op de Blekkerserf 10 in Nijkerk.

Volgend jaar gaan we de actie absoluut overdoen met als uitgangspunt een verdubbeling van het aantal te verkopen zakken.  

Bezorging potgrond vv Hooglanderveen