Prijzenregen voor MC1 in Maastricht

Afgelopen Paasweekend bracht de MC 1 door in Maastricht bij de "Girls Cup Maastricht"

MC1 Maastricht 2014

MC 1 heeft een 2de plaats behaald na zwaar bevochten wedstrijden op zaterdag en zondag.
Ook hebben zij de beker voor Fairplay weten binnen te slepen.


MC1 Maastricht 2014 prijzen 


MC1 wil Ingmar, Hermien en Astrid bedanken voor alles wat zij het weekend hebben gedaan!!!


4 tegen 4 toernooi op 14 mei.

4 tegen 4 voetbaltoernooi
Uitnodiging 4 tegen 4 voetbaltoernooi op woensdag 14 mei 2014 voor de World- en Euroleague.
Op woensdag 14 mei 2014 organiseer ik een voetbaltoernooi op de voetbalclub. Dit toernooi is bedoeld voor de World- en Euroleague. Het wordt een 4 tegen 4 voetbaltoernooi.
Het is de bedoeling dat de deelnemers zich aanmelden voor dit toernooi en is geheel gratis. Het toernooi zal duren van 14:00 tot ongeveer 17:15.
Om aan dit toernooi deel te kunnen nemen moet u een mailtje sturen naar het emailadres: stefanhoutveen@gmail.com. In dit mailtje ontvang ik graag de naam + het land waar je in speelt en in welke competitie (World- of Euroleague). Zo kan ik een eerlijke indeling maken van de teams tijdens het toernooi.
Na afloop van dit toernooi zullen de nummers 1,2 en 3 ook nog een prijsje krijgen.
Let wel op: De inschrijving sluit op zaterdag 3 mei. Het is daarna niet meer mogelijk om u in te schrijven. Meld je dus op tijd aan voor dit toernooi.
Daarnaast zoek ik ook nog een aantal vrijwilligers die mij deze dag willen ondersteunen. 
Ik zoek nog een aantal mensen voor de volgende dingen:
- Teambegeleiders
- Scheidsrechters
- Wedstrijdsecretariaat
Vind u het leuk om mij te helpen tijdens dit toernooi dan hoor ik het graag. U kunt dit ook doorgeven via het emailadres.
Ik maak er een leuk en sportief toernooi van en ik hoop dat jullie je met veel enthousiasme zullen aanmelden.
Met vriendelijke groet,
Stefan Houtveen

Ronald Schimmel nieuwe coordinator senioren

Eindelijk is er een nieuwe coordinator senioren. De functie was al geruime tijd vacant en werd interim waargenomen door Jan Ebbes, naast zijn toch al drukke TC-functie.

Ronald Schimmel begint per heden in deze functie. Hij zal zich per direct bezighouden met de overgang van A-junioren naar de senioren. Verder zal hij de komende tijd inventariseren welke senioren doorgaan met voetballen en welke stoppen. Dit alles om zo spoedig mogelijk teamindelingen voor volgend seizoen klaar te maken. Grote kans dus dat komende dagen/weken Ronald contact met mensen zoekt om een inventarisatie voor volgend seizoen te doen.

Het bestuur dankt Ronald alvast voor het vervullen van deze toch belangrijke functie en wenst hem veel succes. We hopen dat Ronald de overgang voor A-junioren soepeler laat verlopen en zijn werkwijze bijdraagt aan een groter wordende en beter functionerende seniorenafdeling.


D5 naar halve finale beker

De D5 heeft afgelopen woensdag de kwartfinale van de beker gewonnen met 8-2 ! Met prachtig voetbal
en heel veel ouders, zusjes, broertjes, opa's, oma's en al de eerste verkeringen.

Volgende week donderdag 24 april spelen zij de HALVE FINALE in Montfoort tegen MSV'19 D2

We zijn vol vertrouwen dat we naar de finaledag gaan op 17 mei 2014. Dat wordt een groot feest bij voetbalclub
VV Legmeervogels met o.a. Ajax D2 en vele andere clubs waar alle landelijke bekerfinales worden gespeeld.

+

Huiskamervraag: Is het een jeugdteam van VV Hooglanderveen ooit gelukt om de beker te winnen?


Groetjes van de D5 Crew (Robin, Astrid, Henri, Frank en Michael)

Impressie kaartavond 18 april

Onderstaand een paar foto's van de kaartavond van 18 april. Er waren ongeveer 10 tafels bezet met kaarters. 

Verslag 

Goede Vrijdag, 18 april, de grote kaartavond bij de vv Hooglanderveen. 32 mensen wisten de weg naar de kantine te vinden, iets minder dan we hadden gehoopt. Dat kan te maken hebben met de datum, er was immers kerk, maar het klaverjassen heeft ook een ‘jeugdinjectie'nodig. De vergrijzing bij het klaverjassen slaat al jaren toe, we gaan ons best doen om de volgende keer de leeftijdsgrens wat omlaag te krijgen.

Neemt niet weg dat het een hele gezellige avond was. Ook dit keer konden we rekenen op de barhulp van Gerrie, Madeleine en Hermien, zij ontvingen hier dan ook terecht een paasboeketje voor. Leo hield zich zoals gebruikelijk bezig met de puntentelling en Ans was de vliegende keep. Ton van de Brug had dit keer de prijzen geregeld, vooral de vleesschotels zagen er uit om op te eten. 
Er waren te weinig schutjassers, dus werd er enkel geklaverjast. In totaal worden er 3 rondes gespeeld, in meestal verschillende samenstellingen.
Het blijft knap om te zien hoe sommigen kaarten en tellen tegelijk, terwijl anderen de grootste moeite hebben om bij te houden hoeveel troeven er nog in het spel zitten. "is harten al gespeeld", "kan ik mijn 10 gooien of zit die verrekte Aas er nog in?", allemaal dilemma's waar de klaverjasser mee te maken krijgt op zo'n avond.
Rond 23.30u zaten de 3 speelrondes er op en was het tijd voor de prijsuitreiking. Grote winnaar van deze avond, onze penningmeester, Harold Eijbergen. Hij mocht als eerste naar voren en koos dan ook de grootste vleesschotel☺

Zo kwam er een eind aan een hele gezellige Paaskaartavond en mocht iedereen een doosje eieren meenemen, geregeld door Gert Prinsen. De volgende grote kaartavond zal ergens rond oktober plaatsvinden, wij rekenen dan op een massale opkomst, inclusief jeugd!

Groet namens de organisatie
 

Kaartavond18-04-14 

Kaartavond18-04-14 2

Kaartavond18-04-14 3 


Trainer 2e elftal gezocht

Omdat de huidige trainer van het 2e, Bert van Dusschoten, heeft laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van dit elftal, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal. Hieronder de tekst zoals die verspreid is in de vacature op de sites www.voetbaltrainer.nl en www.voetbaltrainerburo.nl :

De voetbalvereniging Hooglanderveen zoekt voor het komend seizoen een trainer voor het 2e elftal. Het 2e speelt momenteel 3e klasse.
De ambitie van de vereniging is de komende jaren in sportief opzicht te groeien naar 2e klasse voor zowel het 1e als 2e elftal. Hiervoor zijn wij op zoek naar een trainer voor het 2e elftal die bij voorkeur in het bezit is van TC III (senioren) diploma.
Het aantal begeleidingsuren is ca. 12 uur per week. De trainingsavonden zijn dinsdag en donderdag.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via 
technischecommissie@vvhooglanderveen.nl . Wij zien graag jullie reactie vergezeld van een CV tegemoet.


Trainingen niet toegestaan op wedstrijdvelden

Sinds de klok een uur vooruit is gegaan blijft het 's avonds steeds langer licht. De wedstrijdvelden 1, 2 en 6 zijn hierdoor 's avonds ook steeds langer bespeelbaar zonder kunstlicht. De laatste dagen is een aantal malen geconstateerd dat trainende teams gebruik maken van de wedstrijdvelden. Dit is niet toegestaan. In verband met de vele wedstrijden en toernooien die nog op de planning staan moeten deze velden zoveel mogelijk gespaard blijven. Het dringende verzoek aan de trainers om zich hieraan te houden en elkaar hier ook op aan te spreken in geval teams het wel doen. 

Techniektraining.

Techniektraining
Op Goede Vrijdag 18 april is er geen techniektraining voor de E en F.
Op vrijdag 25 april staat de laatste training voor dit seizoen op het porgramma.

Kampioenen

De eerste jeugdkampioenen zijn bekend.

Afgelopen zaterdag werden de E15, de C2 en de C6 kampioen in hun klasse.
Bijzonderheid bij de C2 is dat ze wel 19 'leenspelers' gebruikt hebben. Daarvan is het merendeel zelfs nog actief in de D-jeugd, niet alleen de D1en D2, maar ook de D5 heeft spelers geleverd. De leiding van de C1-2 selectie is daar heel blij mee, want zonder hen zou dit niet gelukt zijn. 

Namens het bestuur willen we alle kampioenen feliciteren met deze prestatie.

C2 kampioen vv Hooglanderveen 2013-2014 

C2 kampioen 2013-2014 met de kampioenshanddoek 

C6 kampioen 2013-2014 vv Hooglanderveen

Kampioen C6

E15 kampioen voorjaar 2013-2014 vv Hooglanderveen

champagne vloeit bij kampioen E15 


Zondag Achterveld uit

Het eerste elftal gaat een aantal spannende weken tegemoet. Na het goede resultaat van afgelopen zondag resteren er nog vier wedstrijden voor de hoofdmacht om kampioen te worden. Het verschil met koploper Laren bedraagt nog drie verliespunten, terwijl deze ploeg nog als tegenstander in de planning staat. Mochten beide ploegen na de laatste wedstrijd een gelijk aantal punten hebben, dan volgt een beslissingswedstrijd, ongeacht het doelsaldo.

Komende zondag staat de eerste wedstrijd in de laatste reeks van vier op het programma. Dit betreft de derby tegen Achterveld, waar gezien de laatste vijf jaar over het algemeen aansprekende resultaten werden geboekt. Het duel begint om 14.00 uur en wordt vooraf gegaan door een voorwedstrijd tussen Achterveld F1 en Hooglanderveen F3, aanvang 12.30 uur.