• Cluster Binden & Verbinden

• Hoofdlijn beleidsplan

Doelstelling is dat bij vv Hooglanderveen ouders en leden het vanzelfsprekend vinden om vrijwilligerswerk te verrichten, vanuit betrokkenheid bij de vereniging.

Belangrijke knelpunten zijn het bezetten van commissies en kader/bestuur met voldoende vrijwilligers en de belasting van bestuursleden en voorzitters van commissies, waardoor zaken onderbelicht blijven of niet worden opgepakt.

Daarnaast is bewustwording in de jeugd een belangrijk speerpunt voor de binding met de vereniging en de bereidheid om vrijwilligerswerk te (blijven) doen.

Opzetten van een goede vrijwilligersadministratie is daarvoor noodzakelijk! Vanuit het beleidsplan 2014-2018 is het cluster binden en verbinden in het leven geroepen.

Het Cluster Binden & Verbinden - is verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid. Dit cluster maakt systemen, procedures en werkafspraken om vrijwilligers te werven, te waarderen én te behouden.

Daarnaast voert dit cluster de loyaliteitspremie in én geeft het cluster gezamenlijk invulling aan het binden en verbinden van vrijwilligers.

Bent u enthousiast,  pro - actief?  Vind u het leuk om met mensen om te gaan, neem contact op.

Voorzitter commissie

De commissie binden & verbinden is het aanspreekpunt om uw vragen over het nieuwe vrijwilligersbeleid te beantwoorden. Aarzel niet en stuur uw mailbericht naar: commissie_binden_verbinden@vvhooglanderveen.nl

Leden commissie

• Cynthia Noordoven