• Club Van 100 | Extra financiële ondersteuning

• Iedereen die VV Hooglanderveen een warm voetbalhart toedraagt kan lid worden van de "Clubvan100"

Ook wanneer uw zoon / dochter / kleinzoon / kleindochter lid is bij VV Hooglanderveen kunt u als ouder / verzorger / opa of oma deelnemer worden van de "Clubvan100".

Als deelnemer van de "Clubvan100" kan VV Hooglanderveen met de opbrengst van de "Club van 100" de vereniging extra ondersteuning geven in zaken waarin de jaarlijkse clubbegroting niet geheel in voorziet.

Denkt u hierbij aan evenementen, bijzondere aankopen en jeugdkampen.

De ondersteuning die mogelijk is gemaakt door de "Club van 100" wordt aan het eind van het jaar ook gecommuniceerd aan alle leden van de voetbalclub.

In het seizoen 2016 - 2017 is de opbrengst van de "ClubVan100" besteedt aan de aanschaf van het nieuwe verse bonen koffieapparaat van het merk Redbeans - 100 % handgeplukte bonen - en dat proef je!

Ervaar ook de smaak aan de bar in het representatieve clubgebouw.

Het lidmaatschap voor de "ClubVan100" bedraagt € 100,00 per jaar. Dit lidmaatschap heeft als voordeel:

• Naamsvermelding in het clubgebouw
    • Naamsvermelding op website
    • Naamsvermelding Social Media
    • Deelname één event Business Club

Meld u nu aan als lid van de Club van 100 van VV Hooglanderveen. Neem contact op.

Dit kunt u doen door een mailbericht te sturen. De sponsorcommissie staat u graag te woord.