• Perfect platform | Optimaal netwerken | Altijd gezellig

• Wenst u een speciale band met VV Hooglanderveen en collega sponsors, dan adviseert de sponsorcommissie u lid te worden van de Businessclub VV Hooglanderveen.

Door uw lidmaatschap van de businessclub maakt u niet alleen kennis met interessante mensen en bedrijven. U kunt u ook laten inspireren door sprekers en genieten van speciale "events" die door de sponsorcommissie VV Hooglanderveen worden georganiseerd.

Dit zijn "events" die u in het dagelijkse leven niet gauw zult tegenkomen.

Zo is de bekende scheidsrechter Bjorn Kuijpers als gastspreker op bezoek geweest. Ook de AZ trainer, John van de Brom en de trainer ADO Den Haag, Zeljko Petrovic zijn voor een persconferentie op bezoek geweest.

Dit zijn toch wel bijzondere en inspirerende "events" die u als lid van de businessclub niet wilt missen. Kortom, Business 2 Business bij VV Hooglanderveen wordt het nuttige met het aangename met elkaar verenigd.

Business Club VV Hooglanderveen verbindt mensen van bedrijven / organisaties die graag hun kennis delen en onderdeel willen zijn van een groot zakelijk netwerk.

Uw lidmaatschap bestaat uit het bronspakket of zilverpakket of goudpakket of het platinapakket.

Deze vier pakketten bevatten een prima prijs- kwaliteitsverhouding met rendement voor beide partijen voor een duurzame en succesvolle samenwerking.

Met uw lidmaatschap helpt u VV Hooglanderveen zich als vereniging verder te ontwikkelen en u versterkt op een plezierige wijze uw eigen zakelijke netwerk.

De sponsorcommissie schudt u graag de hand - uw contactpersoon is Marcel Wendel

Alleen wanneer u lid bent van de Businessclub kunt u meedoen aan het kortingsprogramma voor leden. In dit kortingsprogramma kunnen kortingen geboden worden aan leden van VV Hooglanderveen op vertoon van de persoonlijke clubkaart.

De leden worden via de website, nieuwsbrief en clubmagazine geïnformeerd  over het clubvoordeel dat ontvangen kan worden.

Met welk pakket mag de sponsorcommissie u als lid van de businessclub verwelkomen? Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met de sponsorcommissie. wij staan u graag te woord.

Lidmaatschap | Brons pakket

Lidmaatschap | Platina pakket

• vanaf € 5.000,-
    • Uw exposure:
    • Maatwerk op basis van uw wensen
    • 3 lidmaatschapskaarten
    • + 3 introducees per evenement
    • Per seizoen € 300,00 aan consumpties

Inclusief clubvoordelen | Elk pakket

• Jaarlijks bijzondere business "event (s)"
    • Toegang thuiswedstrijden 1e elftal
    • Toegang businesslounge thuiswedstrijden 1e elftal