• Het beleidsplan door de leden geaccordeerd

• Het algemene beleidsplan is het resultaat van een intensief proces waarbij met behulp van een procesbegeleider van de KNVB tot stand is gekomen.

Het beleidsplan is een analyse van de vereniging resulterend in een discussiestuk voor het bestuur en een advies over de uitvoering.

Het bestuur heeft het beleidsplan voorgelegd aan de leden en hieruit blijkt om een 5 tal speerpunten nader uit te werken:

• technisch beleid
    • vrijwilligersbeleid
    • sponsoring
    • communicatie
    • financiĆ«n.

In de ledenvergadering van 12 november 2013 is deze aanpak door de leden geaccordeerd.

Klik hier voor het beleidsplan 2014 - 2018 (in dit bestand staan links naar de afzonderlijke beleidsplannen. Met de nieuwe website zijn deze links niet langer werkbaar, daarom staan ze hieronder apart vermeld. Excuus voor deze 'omweg')

Inmiddels is het bestuur druk bezig met een nieuw beleidsplan voor 2018 en verder.